lauantai 26. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 3/5: Hiippailua ja kaalisoppaa

Jos olo oli eilen rapsakka, niin tänään vähintäänkin kuohkea: oikeaa kättä ei kärsi laittaa kunnolla koukkuun, ojentajan alaosa on liekeissä, minä en. Pökkelöt eli jalat ovat a) eriparia b) tönkömmät kuin zombiella.

Olikohan tässä sittenkään mitään järkeä? Oli kultareunuksinen ajatus kävellä tänään palauttava kuntolenkki kauniissa kevätsäässä. Jäi ajatukseksi. Olen tänään kävellyt lähinnä Saarniraivion kolmiossa olohuone-vessa-keittiö, hitaasti ja varovaisesti.

Takapihan blues

Huomenna pitäisi maalata takapihan perkola, voi olla että olen enemmän neuvonantajana ja laitan perheen hommiin. Pelkäänpä kyllä, että minä ulisen ja maalaan hienosta suunnitelmasta huolimatta.

Sain minä jotain aikaiseksikin sillä rintamalla: dyykkasin pahvia roskiksesta - tämän tein kaukoviisaana jo sunnuntaina ennen keräilyauton käyntiä, lälläslää. Nyt on terassi pahvitettu, tervetuloa roiskeet!

Tuli myös vilkaistua uudemman kerran kaasugrilliä. Huh, mikä näky! Onneksi pullossa oli vielä kaasua ja sianihratuubi melkein täysi. Parikymmentä minuuttia täydellä kaasulla ja johan lähti kottaraisenpesät ja muut ellotukset. Nyt on grillikin valmiina huomiseen orgiaan.

Keittoa, saatana!

No tuli tuossa päivän mittaan nälkäkin. Vaimeissa muistoissa oli vaimon toive keitosta(ei Jampe sellaisesta) ja muistin nähneeni Kaappaus keittiössä Kari Aihisen vääntämässä jotain soppaa. Resepti netistä  ja Lidliin.

Noista plus linkin muista vermeistä sen pitäisi syntyä. Aihisen mukaan on hyvää. Saa nähdä, valehteliko jätkä. Voi tulla Turun keikka.


Resepti täällä: 

Tarttuipa sieltä mukaan myös herkkiksiä, tuorejuustoa ja pekonia, näistä tulee kivoja ja makoisia palleroisia keskenään. Jottei Sika-Harrin opettavat ruhjeet unohtuisi, pitihän sitä possun ulkofilettäkin ottaa ja kyytipojaksi Rosamundaa amerikkalaisen tsatsikin(oletan olevan samaa tavaraa eri nimellä) kaveriksi. Kyllä Mähöstä nyt harmittaa.


Ei tässä tämän ihmeempiä. Saa laittaa parhaita kesägrillin täytteitä vinkiksi, jos siltä tuntuu. Bon Hepátit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti